Menu

Hey wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Als je even blijft hangen, dan vertel ik je alles over mezelf, de opvang die ik bied en wat je van mij kunt verwachten!

Opvang voor kinderen van (0 tot 4) jaar

ik ben gespecialiseerd in de aller jongste kinderen tot 4 jaar. Met liefde begeleid ik ze zeer zorgvuldig door de verschillende ontwikkelingsfases ter voorbereiding op het basis onderwijs

Speciale Opleidingen

Ik ben speciaal opgeleid tot EHBO'er met extra aandacht voor met name kleine kinderen.

Flexibele opvangtijden

Ik hanteer ruime openingstijden, en realiseer me dat maatwerk hierbij erg belangrijk is. mijn standaard openingstijden zijn van (07:00 tot 19:00) maar zijn individueel altijd bespreekbaar.

Vaste dag indeling

Ik werk met een vast schema, waarbij kinderen regelmaat en structuur leren. Dit zorgt voor een gemoedelijke en geborgen sfeer en helpt tevens bij de algehele ontwikkeling.

Wie Ben ik?

Hallo, Ik ben Ivonne, 49 jaar en woon met mijn man en natuurlijk poes Mies in De Schaapskooi,

een ruime en kindvriendelijke eengezinswoning. Ik ben sinds 2006 werkzaam als erkend en gediplomeerd Gastouder, en voldoe daarbij aan alle Nederlandse en Europese regelgeving. In mijn tienerjaren paste ik met plezier op de kinderen van buren en vrienden. de jaren daarna bracht ik mijn tijd door als oppasmoeder, en niet veel later kreeg ik de mogelijkheid van mijn hobby mijn werk te maken.

Ik vindt het een privilege om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In de Schaapskooi staat liefde, warmte en geborgenheid centraal. De kinderen moeten zich thuis voelen, genieten van mijn verzorging en moeten bovendien heerlijk kunnen spelen samen met de andere kinderen. En volgens mij bereik je dat alleen maar met liefde, geduld, rust, regelmaat en structuur.

Heeft u interesse en/of vragen mail mij dan gerust ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugmailen of bellen.

Ivonne Baas Zelfstandig ondernemer

49 jaar en sinds 2006 erkend gastouder. Gespecialiseerd in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar.

Hielko Baas Partner

Mijn liefdevolle man is tijdens mijn openingstijden meestal op zijn werk. regelmatig helpt hij mij met mijn voorbereidingen op de thema's en feestjes.

De Schaapskooi ons knusse stulpje

klik op de foto voor meer Foto's

Wij wonen en werken in een gezellige en ruime ééngezinswoning met grote speels ingerichte tuin. de kinderen kunnen zich hier kostelijk vermaken onder mijn toezien.

Waarom mensen voor mijn opvang kiezen

  • 1

    liefde, warmte en geborgenheid zijn mijn kernwaarden en staan centraal in de opvang.

    Door de kleine groep is de opvang veel gemoedelijker en kan ik veel tijd vrij maken voor individuele aandacht voor ouder en kind.

  • 2

    ontwikkeling regelmaat en plezier zijn zeer bepalend in de eerste levensjaren

    In mijn pedagogisch werkplan besteed ik hier dan ook veel aandacht aan. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, onder professionele liefdevolle begeleiding en toezien van mij.

Spelenderwijs Leren Met Beer Kiki

ter voorbereidig op het basisonderwijs

Wat is er voor kinderen leuker dan te leren praten, lezen en bewegen van een knuffelbeer? Dat is het idee achter KIKI; een uniek, veelzijdig

en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waar iedereen die werkt met jonge kinderen en hun ouders snel en gemakkelijk mee aan de slag kunnen! KIKI is een Veelzijdig Voorschools Educatie programma voor gastouders en kleinschalige kinderopvang, waarin ‘ontwikkelingsstimulering voor elk kind’ centraal staat. Met hulp van de beer Kiki voert de pedagogisch werker activiteiten uit die vier ontwikkelingsgebieden van een kind stimuleren: Motoriek, Sociaal-emotionele ontwikkeling, Spraak & Taal, Rekenprikkels.

Mijn opvang

Ik ben werkzaam als officieel erkend gastouder, en voldoe aan alle nederlandse en europese regelgeving.

Kinderopvang De Schaapskooi is een opvang voor met name de aller jongste kinderen van 0 t/m 4 jaar. met zeer ruime en flexibele openingstijden.

De opvang is zeer betaalbaar en kost daarom slechts €5,90 per uur
broodmaaltijden, normale tussendoortjes en drinken zit bij de prijs inbegrepen.

De kwaliteit van mijn opvang is erg belangrijk, ik school mij regelmatig bij met de laatste opvoedkundige methodes en ben medisch erkend EHBO'er met nadruk op kleine kinderen

Agenda

Feb

2022

Februarii:

 

 

 

Maart
2022

Maart:

 

 

 

April
2022

April:

 

 

 

Waar vindt je De Schaapskooi

Adrienne Solserstraat 44 1325NX Almere Stad Filmwijk

Kamer van koophandel nummer : 69261563

landelijk Register kinderopvang nummer: 711550888

 

Email Mij

De Schaapskooi.net | Copyright © 2022 All rights reserved | Website created by Stefan Spaargaren.